Luftrenser

Der findes mange luftrenser modeller på markedet. Derfor kan det også være svært finde ud af hvilken type og model man skal købe.

Vi har derfor samlet de bedste luftrensere på markedet, så du kan få det mest optimale ud af at have en luftrenser stående i dit hjem.

En luftrenser kan i første omgang være med til at optimere dit indeklima, hvor man fjerne støv fra luften hver evig eneste dag. Dette vil betyde at du vil bo i et sundere indeklima, hvor du samtidig minimerer og forebygger for luftvejssygdomme. Desuden forebygger du også for skimmelsvamp i din bolig.

Alle vores maskiner er udstyret med et godkendt HEPA filter, som betyder at du er 100 % sikret for at maskinerne virker og renser det maksimale.

Hvad fjerner en luftrenser fra luften?

En luftrenser fra os vil kunne fjerne støv, pollen, mados, lugtgener, tobaksrør, husstøvmider etc.

Vil det være en god ide at købe en luftrenser?

Svaret er ganske enkelt JA.

Det er ret vigtigt at du har en god luftcirkulation i dit hjem. Den billigste og nemmeste løsning er jo, at du kan åbne dine vinduere og døre 1-2 gange dagligt. Men dette kan godt være svært i en travl hverdag med arbejde og alt det der hører med. Endvidere kan det også være svært at vinduerne på klem ofte idet vi i Danmark har et forholdsvis koldt. Især i efterårs og vinterperioderne kan være endnu svære endnu. Derfor vil det være godt at man har en mekanisk udluftning i hjemmet, som kan klare den opgave med udluftningen og dermed sikre at man har den rigtig luft cirkulation i hjemmet.

Har du astma og allergi?

Hvis du døjer med astma eller allergi er det mere end vigtigt at dit indeklima er godt og sundt at bo i. Der findes mange allergiformer, hvor f.eks pollen er en af de hyppigste allergiformer. For meget pollen og støv kan være med til at forringe dit indeklima og dermed give dig genere i det daglige.

Det er her vores luftrensere kommer på banen. Vores modeller er allesammen allergivenlige og er gode til at fange og fjerne alle de små partikler med pollen og støv der flyver rundt i dit hjem. Som tidligere beskrevet er vores maskiner udstyret med et HEPA filter som kan beskytte op til 99,98 %. Med en allergivenlig luftrenser kan du beskytte dig selv mere og dermed forøge din velvære i dit eget hjem.

Hvilken model skal jeg vælge?

Vi har som sagt mange luftrenser modeller at vælge i mellem.

Udover HEPA filter modeller har vi også modeller med et vandfilter, som du kan se mere på her https://rent-indeklima.dk/vare-kategori/luftrenser/roboclean-airsense/

Du kan også finde luftrensere med ION teknologi her https://rent-indeklima.dk/vare-kategori/luftrenser/luftrenser-luftrenser/