Handelsbetingelser

Alle vores kunder er i fokus vi bestræber os altid at yder den bedste garanti over for vore kunder.

Garanti er kun gældende ved køb af Roboclean gennem en autoriseret forhandler.

Der ydes hele 10 års motorgaranti og 5 års garanti på øvrige dele. Denne garanti gælder kun på Roboclean.

Roboclean splus mini luftrenser er dog kun 2 års garanti på.

Der kan købes yderlig 5 eller 10 års garanti på motor.

Se priser på extra garanti under shoppen, garantien kan man købe inden for 10 års perioder er udløbet.

Garantien kan kun købes en gang på samme maskine så vælger man 5 eller 10  års garanti så har du hele 15 eller 20 års garanti fra den dag du køber Robocleanen.

Vis man tilkøber den extra garanti skal vi have stelnummer og kunde oplysning.

 Pas på! med at købe brugt – Vi har oplevet uheldige situationer…

 Skulle der opstå et problem med din Roboclean, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på enten info@rent-indeklima.dk eller telefon: 28866533/22995144

Salgsvilkår:

1. Vi sælger normalt kun varer mod kontant eller forudbetaling Det synes vi er mest logisk, da vi jo ikke er en bank, og da vores produkter bliver specialfremstillet for os, af fabrikker som ligeledes kun handler mod forudbetaling. Det giver nogle store administrative og økonomiske fordele. Vi kan indkøbe og sælge vand behandlingsanlæg til priser som ligger et godt stykke under nabolandene på denne måde. Såfremt vores kunder ikke kan købe vores produkter kontant tilbyder vi hermed finansiering igennem vores samarbejdspartnere

2. Vi giver 5 års garanti alle dele og motor giver vi 10års garanti dog kan man tilkøbe sig extra 10 år på motor til roboclean til private. Erhverv kan ikke tilkøbe sig 10 års garanti. Garantien bortfalder, hvis de anbefalede filterskift ikke overholdes.

3. Vi tager ikke ansvar for følgeskader ved brug af vores anlæg. I tilfælde af brand eller oversvømmelse, dækker vi kun de berørte dele af anlægget, men ikke skader på andet indbo eller ejendom.

4. Ledende eksperter indenfor astma- og allergiområdet mener, at den voldsomme stigning af astmatiske og allergiske sygdomme i høj grad skyldes det dårlige indeklima, vi har i dag.

5. Robocleans rengøringssystem er blevet udviklet for at gøre rengøringen enklere og mere effektiv samt, Hjælpe til med at minimere støv, skidt og mængden af bakterier i hjemmet.

6. Producenten af Roboclean og importøren af Dogan Universe tager afstand fra enhver påstand eller hentydning om, at Dogan Universe produkter helbreder nogen form for sygdomme eller astmatiske og allergiske Gener.

7. Vi forbeholder os ret til at udskyde leveringsdatoer med op til 6 uger, hvis årsagen ligger hos myndigheder, fragtcentraler eller shippingfirmaer. Skulle den bestilte model, uanset årsag, være umulig at skaffe, forbeholder vi os ret til at levere et tilsvarende eller bedre produkt. Bestilte varer kan ikke afbestilles, med mindre det ikke er muligt for os at levere en tilsvarende eller bedre vare inden for 6 ugers forlænget leveringstid. I sådanne tilfælde tilbageføres det indbetalte beløb til kunden.

8. Dogan Universe ApS kan ikke drages til ansvar for ændringer i lovgivningen i Danmark.

9. Dogan Universe Aps er ikke ansvarlig for skader under transport af anlæg eller filtre af tredjepart. Transportfirmaerne eller postvæsenet bærer hele ansvaret for sikker transport og udbringning af varer.

10. Der ydes kun garanti for at de af fabrikken anbefalede filterskift er tilstrækkelige, såfremt det ikke er tilførte vand i vandbeholder og motor bliver varm heraf dække garantien ikke på motoren. Overholdes de anbefalede serviceintervaller ikke, bortfalder garantien. Garantien bortfalder ligeledes hvis der foretages indgreb på de dele af apparaterne som kræver serviceteknikker.

11. Udover dette, vil vi garantere at vi gør vores bedste for at yde vores kunder den bedste service, og, ifølge vores overbevisning,

12. Mundbind

Priser på mundbind kan svinge fra time til time og skulle det være at prisen falder dagen efter man har bestilt vil det ikke være mulig at få differencen tilbage i det er så stor priskrig på selve produktet.

13. Fortrydelsesret
De kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens § 17.

Dog går mundbind ikke under denne fortrydelsesret, dog vis varen ikke er håndteret fra vores lager gælder fortrydelsesret.

14. Forsendelse og betaling

Vi bestræber os på at sende bestillingerne i vores åbningstider, som er tirsdag og torsdag. Når du har handlet hos os bliver dine penge først trukket på din konto når vi afsender varen.

Vi sender varerne via Post Nord. Vi sender som pakke, da pakkerne kan spores og du som kunde altid følge, hvor langt din pakke er forsendelsesprocessen.

Returpolitik

Fortrydelsesfristen:
Fortrydelsesfristen er 14 dage. Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, De har fået det købte eller den første levering i hænde. Fortrydelsesfristen løber dog tidligst fra det tidspunkt, De på skrift (f.eks. på papir eller e-mail) har fået nærværende oplysning om fortrydelsesretten og om, hvem De skal henvende Dem til ved udøvelse af fortrydelsesretten. Hvis De f.eks. modtager det købte mandag den 1. og også har fået de nævnte oplysninger, har De frist til og med mandag den 15. Har De først fået oplysningerne senere, f.eks. onsdag den 3., har De frist til og med onsdag den 17. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan De vente til den følgende hverdag. Vis roboclean er leasing er der en expeditions gebyr på 1395 kr. plus levering af maskine og afhentning. Som bliver trukket fra det beløb det er givet i udbetaling, udbetaling er på 4500 kr. Leasing kommer kun på tale vis man er RKI kunde og vi kreditgodkender personen Det er igen returret på de vare som er købt via hjemmesiden vis det er en bestillings vare som skal hjem fra udlandet.

Hvordan fortryder De?
Inden fortrydelsesfristens udløb skal De underrette den erhvervsdrivende om, at De har fortrudt aftalen. Hvis De vil give denne underretning skriftligt – f.eks. pr. brev eller e-mail – skal De blot sende underretningen inden fristens udløb. Hvis De vil sikre Dem bevis for, at De har fortrudt rettidigt, kan De f.eks. sende brevet anbefalet og opbevare postkvitteringen. Underretning om, at De har fortrudt aftalen, skal gives til den forhandler man har købt hos eller ved direkte henvendelse til Dogan Universe ApS. Det er som hovedregel en betingelse, at De kan tilbagegive varen i væsentlig samme stand og mængde, som da De modtog den. Er varen købt som værende ny og i ubrudt emballage skal denne leveres i samme stand. Er der tale om køb af en demo vare skal denne også leveres i samme stand. Har vi leveret varen ude ved kunden hvor kunden har bestilt en vare og kunden fortryder inden 14 dage vil kunden få pengene tilbage for varen minus 1500 kr. for rengøring det vi har haft en udgift på kørsel og rengøring. Såfremt man fortryder rettidigt og opfylder betingelserne skal varen leveres af køber til forhandlers firma adresse. Køber kan også levere varen direkte retur til Dogan Universe ApS.

13. Alt reklamation skal gives vider på en e-mail info@rent-indeklima.dk

Alt reklamation som vedrøre covid19 skal gives vider på mail info@uniondenmark.com

14. Salgsvilkår
Alle vores produkter er specialfremstillet til os, for at imødekomme de høje krav vi stiller til produktkvalitet Produkterne har alle de nødvendige godkendelser i EU, Østen og USA, og er sammensat af dele og filtre, som hver især enten NSF eller et andet godkendelse mærke, der beviser at produkterne har været testet grundigt på anerkendte laboratorier. Anlæggene er naturligvis CE-mærket.

Alle vores mundbind samt vernemiler er specialfremstillet til os for at imødekomme de høje krav dansk standart. Produkterne har alle de nødvendige godkendelse i EU, Østen og USA.

Godkendelse type: ISO 90012015, ISO 10002, ISO 13485, ISO 14001, ISO 14483, ISO 45001, samt dansk lægemiddelstyrelse.

Returpolitik


Returvarer
Vores politik giver dig 14 dages returret.

For at være berettiget til en returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du har modtaget den. Det skal også være i den originale emballage. Du skal returnere varerne inden for 14 dage fra den dag, du meddelte os om din returnering.

For at kunne returnere varen skal vi forevises en kvittering eller et købsbevis.

Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvise refunderinger:
Varer med tydelige tegn på brug. Enhver vare der ikke er i sin oprindelige tilstand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes fejl på vores side. Alle varer, der returneres mere end 14 dage efter levering/mere end 14 dage fra, da vi blev underrettet om retursendingen.

Det er igen returret på mund bind på grund af smitte for covid19

Refundering

Når din retursending er modtaget og inspiceret, vil vi sende dig en e-mail for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også underrette dig om godkendelse eller afvisning af en refusion.
Hvis returen er godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive sendt til dit kreditkort eller oprindelige betalingsmetode, inden for et bestemt antal dage.

Forsinkede eller manglende refusion

Hvis du endnu ikke har modtaget en refusion, skal du først tjekke din bankkonto igen.
Så kontakter du dit kreditkortselskab. Det kan det tage lidt tid, før din refusion viser på din bankkonto.
Derefter beder vi dig kontakte din bank. Der er ofte en vis behandlingstid, før en refusion bogføres.
Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion, bedes du kontakte os på info@rent-indeklima.dk

Købte Vare. (Mundbind)

Vis man har købt vare i dag hvor prisen er fast lagt den dag man køber varen, kan man ikke dagen efter hvor prisen kan

være en anden få penge retur på difference.

På grund af prisudvikling på markedet.

Salgsvilkår på Vand renser

 1. Vi sælger normalt kun varer mod kontant eller forudbetaling Det synes vi er mest logisk, da vi jo ikke er en bank, og da vores produkter bliver specialfremstillet for os, af fabrikker som ligeledes kun handler mod forudbetaling. Det giver nogle store administrative og økonomiske fordele. Vi kan indkøbe og sælge vand behandlingsanlæg til priser som ligger et godt stykke under nabolandene på denne måde.
  Såfremt vores kunder ikke kan købe vores produkter kontant tilbyder vi hermed finansiering igennem vores samarbejdspartnere
 2. Vi giver 2 års garanti dog kan man tilkøbe sig extra 3 år ud over de 2 år til private på alle vand behandlingsanlæg. Garantien bortfalder, hvis de anbefalede filterskift ikke overholdes.
 3. Vi tager ikke ansvar for følgeskader ved brug af vores anlæg. I tilfælde af brand eller oversvømmelse, dækker vi kun de berørte dele af anlægget, men ikke skader på andet indbo eller ejendom.
 4. Vi garanterer ikke for de påstande eller forhåbninger, som indtagelse af omvendt osmose vand er tillagt i litteratur og på Internettet. Vi tager ikke ansvar for påståede eller faktiske sygdomme eller dårligdomme, som vitaliseret vand eller pH-forhøjet vand, at kunne spores til indtagelse af vand fra vores anlæg. Vi frasiger os ligeledes ansvar for fremtidig bevis for, eller holdning om, at vand fra vores anlæg har virkelige eller indbildte bivirkninger.
 5. Vi forbeholder os ret til at udskyde leverings datoer med op til 8 uger, hvis årsagen ligger hos myndigheder, fragtcentraler eller shippingfirmaer. Skulle den bestilte model, uanset årsag, være umulig at skaffe, forbeholder vi os ret til at levere et tilsvarende eller bedre produkt. Bestilte varer kan ikke afbestilles, med mindre det ikke er muligt for os at levere en tilsvarende eller bedre vare inden for 6 ugers forlænget leveringstid. I sådanne tilfælde tilbageføres det indbetalte beløb til kunden.
 6. Miljøstyrelsen i Danmark har bedt os om at informere vores kunder om følgende: “WHO anbefaler, at man indtager tilskud af calcium og magnesium, når man drikker vand der er renset med omvendt osmose, og derfor ikke indeholder disse to mineraler”.
 7. Dogan Universe ApS kan ikke drages til ansvar for ændringer i lovgivningen i Danmark, eller vvs-branchens, eller medlemmer deraf, holdning og manglende service ved opsætning eller vedligehold af vores anlæg, ud fra deres subjektive tolkning af dansk lovgivning.
 8. Dogan Universe ApS er ikke ansvarlig for skader under transport af anlæg eller filtre af tredjepart. Transportfirmaerne eller postvæsenet bærer hele ansvaret for sikker transport og udbringning af varer.
 9. Der ydes kun garanti for at de af fabrikken anbefalede filterskift er tilstrækkelige, såfremt det tilførte vand oppebærer kravene i Drikkevandsbekendtgørelsen af 2001. Overholdes de anbefalede serviceintervaller ikke, bortfalder garantien. Garantien bortfalder ligeledes hvis der foretages indgreb på de dele af apparaterne som kræver serviceteknikker.
 10. Udover dette, vil vi garantere at vi gør vores bedste for at yde vores kunder den bedste service, og, ifølge vores overbevisning, det bedste vand.
 11. Fortrydelsesret: De kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens § 17

Fortrydelsesfristen:

Fortrydelsesfristen er 14 dage. (Dog vis vand renser er monteret er der igen fortrydelse ret på varen)

Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, De har fået det købte eller den første levering i hænde.

Fortrydelsesfristen løber dog tidligst fra det tidspunkt, De på skrift (f.eks. på papir eller e-mail) har fået nærværende oplysning om fortrydelsesretten og om, hvem De skal henvende Dem til ved udøvelse af fortrydelsesretten.

Hvis De f.eks. modtager det købte mandag den 1. og også har fået de nævnte oplysninger, har De frist til og med mandag den 15. Har De først fået oplysningerne senere, f.eks. onsdag den 3., har De frist til og med onsdag den 17. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan De vente til den følgende hverdag.

Vis vandrenseren er leasing er der en expeditions gebyr på 1799 kr. plus montering af vand renser på 2100 kr eller mere alt efter hvor det er henne i landet.

Som bliver trukket fra det beløb det er givet i udbetaling, udbetaling er på 2800 kr.

Leasing kommer kun på tale vis man er RKI kunde og vi kreditgodkender personen

Det er igen returret på de vare som er købt via hjemmesiden vis det er en bestillings vare som skal hjem fra udlandet

Hvordan fortryder De?

Inden fortrydelsesfristens udløb skal De underrette den erhvervsdrivende om, at De har fortrudt aftalen. Hvis De vil give denne underretning skriftligt – f.eks. pr. brev eller e-mail – skal De blot sende underretningen inden fristens udløb. Hvis De vil sikre Dem bevis for, at De har fortrudt rettidigt, kan De f.eks. sende brevet anbefalet og opbevare postkvitteringen.

Underretning om, at De har fortrudt aftalen, skal gives til den forhandler man har købt hos eller ved direkte henvendelse til Dogan Universe ApS.

Det er som hovedregel en betingelse, at De kan tilbagegive varen i væsentlig samme stand og mængde, som da De modtog den. Er varen købt som værende ny og i ubrudt emballage skal denne leveres i samme stand. Er der tale om køb af en demo vare skal denne også leveres i samme stand.

Har vi monteret varen ude ved kunden hvor kunden har bestilt en vare og vi skal montere den og kunden fortryder inden 14 dage vil kunden få pengene tilbage for varen minus 1500 kr. for montering i det vi har haft en udgift på kørsel og montering Såfremt man fortryder rettidigt og opfylder betingelserne skal varen leveres af køber til forhandlers firma adresse. Køber kan også levere varen direkte retur til Dogan Universe ApS.

 1. Alt reklamation skal gives vider på en e-mail (info@rent-indeklima.dk)
 2. Alle vores produkter er specialfremstillet til os, for at imødekomme de høje krav vi stiller til vandkvalitet og produktkvalitet Produkterne har alle Vandbehandlingsanlægget omvendt Osmose er til teknisk brug.

de nødvendige godkendelser i EU, Østen og USA, og er sammensat af dele og filtre, som hver især enten

FDA (Food and Drug Administration, USA), NSF eller et andet godkendelse mærke, der beviser at produkterne har været testet grundigt på anerkendte laboratorier. Anlæggene er naturligvis CE-mærket.

 konkurrence

Alle som deltager i lykkehjul er med i en lodtrækning om en luftrenser til en værdi af 1299,-

Åbenlyse fejl i prisangivelser mv.
Hvis aftalen har fået et forkert indhold – fx fordi prisen har været sat for lavt, eller der er angivet forkerte specifikationer – kan du blive frigjort fra aftalen, hvis du kan bevise, at kunden måtte indse, at der er tale om en fejl (ond tro). Der skal en del til, før man vil sige, at kunden burde indse, at der var tale om en fejl. Der skal være tale om en åbenlys fejl. Hvis varen på købstidspunktet blev solgt til en pris i andre net-butikker, der ikke væsentligt adskiller sig fra den oplyste pris, vil kunden normalt ikke være i ”ond tro”. Kunden er normalt heller ikke i ond tro, hvis den pågældende type vare – fx en bærbar computer – kan fås til den angivne pris. I så fald skal du kunne godtgøre, at kunden var klar over, at varen havde nogle særlige specifikationer, der gjorde, at den ikke ville kunne sælges til den oplyste pris, og at der derfor måtte være tale om en fejl.
Forbehold for trykfejl, forkerte prisoplysninger og udsolgte varer
Et forbehold om, at sælgeren skal kunne annullere aftalen, hvis der er trykfejl, forkerte prisoplysninger eller varen er udsolgt mv.

Forbehold på prisfejl

Det tages forbehold for prisfejl på varen der kommer i indkøbskurv

Vis man bruger kuponkode fordi man har vundet visir eller mundbind gælder den kun en gang og kun på den enkelte vare 

har man vundet procenter i sin kuponkode kan man trække hele procenterne af hele varekøbet, som kan bruges her på siden eller på www.rehnes-shop.com

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.