Roboclean Splus

Effektiv rengøring kan være en svær størrelse – det kan vi hurtigt blive enige om. Specielt hvis du er gerne vil have et hjem, hvor der faktisk er rent, og ikke bare ser rent ud. Vi lover, at når du første gang har prøvet og ikke mindst mærket effekten af Roboclean Splus, så går du aldrig tilbage til en traditionel støvsugning eller gulvvask.

Roboclean Splus er en effektiv støvsuger med vandfilter

roboclean-til-generel-side

Roboclean Splus gør det hårde arbejde for dig

Roboclean SPLUS betegnes som ”Rolls Roycen” indenfor dens kategori og overfor andre lignende maskiner. Det er en multimaskine, fordi den har en række funktioner i én og samme maskine. Derudover er Roboclean SPLUS specielt udviklet til at rense luften og optimere indeklimaet.

Men det bedste?

Maskinen bruger naturens eget filter – ganske almindeligt postevand! Ved at bruge postevand sparer vores kunder penge i stedet for at købe dyre filtre med mere. Dette undgår man med Roboclean Splus, hvorimod du løbende skal skifte filteret på en traditionel luftrenser for at holde den kørende.

Udover dybdegående rengøring som ikke bare kan ses, men også mærkes, så får du:

– Støvsugning
– Dybdegående gulvvask
– Luftrensning
– Topkvalitets vandfilter
– 10 års garanti
Det er blot nogle af de få fordele, du får ved Roboclean Splus. For os er det vigtigt at understrege, at et rent og sundt indeklima ikke ses med det blotte øje. Derimod handler det om at gå i dybden med rengøringen.

Desværre,

så er det ofte nemmere sagt end gjort. Traditionelle støvsugere rengører kun i overfladen, og en almindelig gulvvask tager kun det øverste lag skidt. Derfor er korrekt rengøring ofte en tidskrævende og fysisk hård process.

Et effektivt vandfilter som renser dit hjem – hele vejen

Vandfilteret har den fordel for dig, at alt der bliver suget ind også bliver 100% bundet i vandet. På denne måde sender maskinen ren luft retur i rummet. Dermed forbedrer maskinen helt automatisk luften ved at fjerne støv, mados, pollen etc.

Desværre gør traditionelle støvsugere,

at der bliver sendt beskidt luft tilbage i dit hjem. Derfor kan det godt være, at du har fjernet støven, men den falder hurtigt tilbage til jorden. Dette undgår du med Roboclean Splus. Derudover er maskinen også den eneste på markedet med en indbygget ION teknologi, som sender negative ioner i luften under brugen af luftrenser funktionen. Ved at tænde for ION funktion kan man ændre luftkvaliteten i hjemmet til en bedre standard, hvor brugen af negative IONer fjerner bakterier, vira og svampesporer via skimmelsvamp. ION funktionen forbedrer og hæver luftstandarden, så du sover bedre og oplever mindre træthed.

Få en bedre, nemmere og mere effektiv støvsugning

Endvidere vil man også opnå en markant bedre støvsugning, da Roboclean SPLUS ikke vil miste sugeevne idet der bruges vand. Traditionelle støvsugere mister sugeevnen jo mere støv og skidt der bliver samlet op i en pose eller beholder, hvis man har en poseløs støvsuger. Roboclean SPLUS er udstyret med en speciel turbinemotor, som kører med 19.000 omdrejninger i minuttet og samtidig sørger for, at maskinen kan suge 4.000 liter luft i minuttet.

Men det stopper ikke her.

Ikke nok med at maskinen bruger et vandfilter, er den også produceret miljørigtigt. Maskinen er nemlig kun på 900 watt og er strømbesparende i længden. Roboclean Splus har også vundet en række priser, og er godkendt af anerkendte organisationer. Vi kan prale af at Roboclean SPLUS er godkendt af den europæiske allergi forening ECARF, som har stemplet for vores maskine som et allergivenligt produkt.

Men Roboclean Splus kan endnu mere for dig

Roboclean Splus er en rigtig multimaskine, som udover de nævnte funktioner kan flere ting endnu. Maskinen er nemlig også den bedste på markedet, når det kommer til støvsugning i hjemmet. Den kan nemlig bruges som støvsuger, hvor man kommer i dybden første gang og slipper for al finstøv, som traditionelle støvsugere blæser ud igen under støvsugning. Ved at bruge en Roboclea Splus til støvsugning sparer du mange penge, da du ikke længere behøver at købe poser og filtre. Dette skal du løbende købe og skifte ofte for, at en traditionel støvsuger virker nogenlunde optimalt.

roboclean-blaa-baggrund

Vi tror på kvalitet

Da vi står 100% inden for Roboclean SPLUS tilbyder vi 10 års motorgaranti samt 5 års garanti på maskine og medfølgende tilbehør.

Specifikationer på Roboclean Splus
900 watt
Vand filter
ABS plastik
Håndsamlet af 122 dele
Turbine motor
4000 liter luft i minuttet
19.000 omdrejninger i minuttet
10 års motor garanti
5 års maskine og tilbehørsgaranti

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.