SERVICE OG REPARATION AF ROBOCLEAN

Service og reparation på en Roboclean SPLUS

roboclean-blaa-baggrund

Når du køber en Roboclean SPLUS, så har du automatisk en serviceordning med i købet.

Det betyder at du indenfor 48 timer får udbedret fejlen af din Roboclean SPLUS i hele garantiperioden.  Vi tager i første omgang en snak med dig i telefonen eller pr.email, hvor vi vil prøve at afhjælpe dit problem. Kan vi ikke udbedre fejlen pr. tlf eller email, ja så besøger vi dig efter aftale og udbedrer fejlen hjemme hos dig. På denne måde kan du spare tid på kørsel og værkstedsbesøg.

Vi har altid en låne maskine med i bilen i tilfælde af, at problemet er komplekst og vi ikke kan udbedre fejlen på stedet. Låne maskinen er gratis og er en sikkerhed til dig, så du forsat kan rense luften og gøre rent i dit hjem, mens vi bruger tid på at lave din maskine på vores værksted. Hvis du er i nærheden af vores kontor i Kolding, så har du også mulighed for at kigge forbi vores værksted efter aftale, hvor vi sammen kan kigge på problemet og afklare det videre forløb. Hvis vi kan lave din maskine med det samme vil vi tilbyde dig en god kop kaffe i vores venteværelse mens du venter.

Har du en ældre Roboclean og den måske er i stykker eller du blot mangler dele til den, ja så er der hjælp at hente. Vi kan både reparere samt udskifte delene på din Roboclean.

Du kan efter aftale komme forbi vores værksted og få din maskine lavet mens du venter i venteværelset og nyder en god kop kaffe. Vi vil dog gerne have en mail fra dig inden, så vi kan afklare problemet før du kommer forbi vores værksted. Sommetider kan vi også bede om et billede af problemet, så derfor vil det være en god ide, at du allerede i forvejen har taget et billede og medsender det i din mail.

Det koster 300kr inklusive moms pr. time i arbejdsløn. I tilfælde af udskiftninger af dele i din maskine kommer disse oveni. Vi forsøger altid at holde os indenfor en time, men kan sommetider alt afhængig af sværhedsgraden på reparationen godt bruge lidt længere tid på det. Dog vil du altid inden du besøger os få et  ca. tilbud på reparationen.

Roboclean-model-1

Mangler du filter eller dufte til din Roboclean, så kan du nemt og hurtigt bestille det her:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.