Om Roboclean

Vi rådgiver om multimaskiner og luftrensere

Et rent indeklima er vigtig for dig og din families velfærd. Det sikrer et bedre humør og en sundere tilværelse. Vores Roboclean Splus gør det hårde arbejde for dig, og sikrer et sundt indeklima. På denne side kan du læse mere om vores maskiner, og hvordan de hjælper dig til et godt indeklima.

Derudover har vi lavet en omfattende guide til, hvordan du får et godt indeklima.

Herunder kan du finde information om hver af vores to modeller og ikke mindst tilbehør. Vi rådgiver om og sælger to typer maskiner – Roboclean SPlus og Roboclean SPlus Mini. Roboclean SPlus er en effektiv multimaskine, der sørger for støvning, dybdegående gulvvask & luftrensning. Roboclean SPlus Mini er en luftrenser, velegnet til mindre lokaler.

Ion teknologi

Ion teknologi er en en teknologi, der anvendes i vores Roboclean SPLUS maskine. Teknologien anvendes til luftrensning. Negative ioner sendes ud i luften, som hjælper med at rense luften. Dette kan hjælpe med til at forbedre luftkvaliteten i hjemmet og fjerne bakterier, vira og svampesporer. På den måde undgår for eksempelvist skimmelsvamp. En af de fordele, som mange oplever ved at højne luftkvaliteten gennem ion teknologi, er at man sover bedre. Derfor oplever man naturligvis mindre træthed, men ens velfærd forbedres også betydenligt.

Rengøring i hjemmet

Rengøring i hjemmet har større betydning end du tror. Det er også særligt vigtigt at gøre rent på den rigtige måde. Traditionelle rengøringsmidler, herunder duftblokke og vaskepulver med parfume efterlader partikler i luften, som har indflydelse på dit indeklima. Disse partikler kan påvirke dig og din familie alle de timer, I tilbringer i jeres hjem og kan være potentielt allergifremkaldende.

Heldigvis,

findes der måder at undgå dette. En måde at undgå dette er at vælge produkter, der er fri for parfume og unødvendige kemikalier. Desuden er det vigtigt at få luftet ud hver dag.

Frisk luft i hjemmet

Det er vigtigt at få frisk luft ind i hjemmet. Men hvorfor?

Tung luft i hjemmet kan give tungt hoved, hovedpine og træthed, men også ødelagte og irriterede åndedrætsorganer og hoste. Dit indeklima påvirker dig altid. Om vinteren er det dog særligt vigtigt at være opmærksom på klimaet i dit hjem. På dette tidspunkt af året opholder vi os meget indendørs og tænder op for både stearinlys og pejsen. Desuden kan det føles koldt, når man endelig skal lufte ud, hvorfor man har tendens til at springe udluftningen over.

Hvad så med udluftning om vinteren?

Uanset årstiden så er det vigtigt at vi får luftet ud alligevel. Hvis ikke bliver luften lummer og fyldt med partikelforurenet luft. Desuden kan du risikere at der kommer fugt og skimmelsvamp i dit hjem. Skimmelsvamp og fugt er slemme for luftevejene. Det ødelægger lungevævet og påvirker din vejrtrækning helt enormt.

Støvsuger vs Roboclean

Men kan min traditionelle støvsuger ikke gøre rent nok? Traditionelle støvsugere bruger luft til at gøre rent. Det betyder at selvom den ganske vist suger støv op, men den puster også typisk en del af støvet tilbage i rummet. Det gør Roboclean ikke. Roboclean bruger naturens bedste filter – helt almindeligt postevand! Gennem brugen af postevand slipper du for at købe dyre filtre med mere.

Awards og certificeringer

71
73
74
75
78
79
80
81
91
92-1
kemason

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.