Modtag en gratis luftrenser

Bestil en gratis fremvisning af vores Roboclean SPLUS og modtag en Roboclean SPLUS Mini til 1299kr. Udfyld formularen nedenunder og kom med på vores venteliste. Vi kontakter dig med henblik på en tid.

Hvordan foregår en fremvisning? Er det gratis?

En fremvisning af Roboclean SPLUS foregår hjemme hos dig og tager ca. en god time. Selve besøget koster ingenting og har til formål, at vi gerne vil lave lidt reklame for os selv og vise hvad Roboclean SPLUS kan. Det eneste krav vi har til dig er at du skal være hjemme og have din bedre halvdel hjemme under fremvisningen såfremt du er samboende. Vores besøg plejer at være ret interessant for mange mennesker, hvor man får muligheden for, at se hvor nemt man kan holde rent og komme i dybden med ens rengøring. Roboclean SPLUS kan fungere som en luftrenser og støvsuger i en og samme maskine. Maskinen kan ret hurtigt minimere støv, pollen, mados, husstøvmider, bakterier og tobaksrøg. Udover kan maskinen bruges som støvsuger, hvor man effektivt kan fjerne alle hunde og kattehår. Roboclean bruger kun vand til filtrering, som betyder at det er 100% allergivenligt. Ingen støv udslip og ingen dyre filtre eller poser.

Du kan læse mere om vores Roboclean SPLUS her: https://rent-indeklima.dk/roboclean-splus/

Hvad er en Roboclean SPLUS Mini?.

En Roboclean SPLUS Mini er en luftrenser med vandfilter, som kan fjerne støv, pollen, mados, husstøvmider og tobaksrøg. Du kan placere den i alle rum, hvor især et værelse omkring 10-15 kvm vil være det ideelle. Du kan endvidere bruge Roboclean SPLUS Mini som en luftfrisker, hvor du kan tilføre vandet æteriske olier. Du modtager SPLUS Mini helt gratis når vi kommer forbi dig til en fremvisning.

Du kan læse mere om Roboclean SPLUS Mini her: https://rent-indeklima.dk/vare/luftrenser-roboclean-splus-mini/

Du kan også vinde en Airsense når du bestiller en fremvisning.

Ved bestilling af en fremvisning får du også chanchen for, at blive den heldige vinder af vores populære Airsense luftrenser til 3999kr. To gange årligt trækker vi nemlig to vindere ud blandt de der har fået en fremvisning af vores produkter i deres eget hjem. En Airsense er en avanceret luftrenser, som du kan læse mere om her: https://rent-indeklima.dk/vare-kategori/luftrenser/roboclean-airsense/

Tilmeld dig til en gratis fremvisning her

    VIGTIGT!

    Du kan ikke bestille en gratis fremvisning, hvis du i forvejen har fået en fremvisning af vores produkter. Det samme er gældende, hvis du tidligere har købt vores produkter.

    Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.