Godkendte Type IIR Mundbind

3 lags type IIR mundbind

Der findes rigtig mange typer mundbind på markedet, hvor det kan være ret svært at finde rundt i hvilken type man som forbruger skal vælge. Det mundbind du vælger skal helst være godkendt jvf. de danske regler og krav. Vores mundbind lever 100% op til alle krav og er af typen IIR. Vi har sørget for at producere vores Type IIR således at det beskytter helt op til 99% samt består af indhold der ikke kan genere brugeren iform af kløe ved mund regionen. Type IIR kaldes for kirurgisk mundbind og bruges i forbindelse med medicinske sammenhænge på f.eks sygehuse eller tandlægen. Når man klassificerer Type IIR er det et krav at mundbindet har en filtreringsevne på >98% (II) og er testet i forhold til at kunne modstå væskestænk udefra (R). Desuden skal mundbind som er af typen IIR være EN14683 godkendt. Disse typer har den højeste standard indenfor medicinske mundbind, som også findes i typerne I og II. Ved at bruge Type IIR mundbind beskytter du dig selv og dine omgivelse på højeste plan.

Korrekt brug af mundbind

 

Det er vigtigt at du bruger dit mundbind korrekt. Derfor har vi også lavet en lille guide på alle vores pakker, hvor du nemt kan læse hvordan du bruger dit mundbind. Udover korrekt brug, så anbefaler vi at du udskifter dit mundbind hyppigt og efter hvert brug. Hvis du ønsker yderligere information, så har sundhedsstyrelsen lavet nogle gode indlæg med video, hvor du kan se hvordan man bruger et mundbind korrekt.

Køb Type IIR i webshoppen

 

Besøg vores webshop og se vores udvalg af mundbind og andre covid-19 relaterede produkter. Vi har kitler, visirer, engangsdragter og meget mere til gode priser.

Producent info og godkendelser

 

Vores Type IIR mundbind bliver produceret at Union Turkey i Istanbul. Vi har eneret på salget i Danmark for Union Turkey, som leverer værnemidler til mange lande i verden, hvor kvalitet har den højeste prioritet for fabrikken. Kvaliteten er vigtig for Union Turkey idet fabrikken leverer store mængder Type IIR til de amerikanske og engelske sundhedsmyndigheder, som stiller store krav til produkt og produktion. Vores produkter har derfor også alle godkendelser jvf. de gældende regler og krav de forskellige lande stiller til varerne. Alle produkter fra vores producent er CE, ISO og FDA godkendt. Vi er desuden registreret hos lægemiddelstyrelsen i Danmark. Du kan se oversigt over godkendte importører og distributører af medicinsk udstyr her: https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/udstyr/registrering-og-markedsfoering/liste-over-registrerede-virksomheder/

Du kan finde vores firmanavn ved at søge på Dogan Universe ApS.

Levering og afhentning

Vi kan levere direkte fra vores lager i Kolding, hvor du kan afhente dine mundbind hver tirsdag og torsdag kl.9-13.

Hvis du er forhindret i at kigge forbi vores domicil i Kolding, så kan vi naturligvis også sende direkte med Post Nord til dig. Vi sender som pakke, så du altid via Track & Trace kan se hvor din pakke befinder sig.

Du kan under din også vælge et specifikt afhentningssted, hvor du kan afhente din pakke når det passer dig.

Vigtigt!

Grundet Covid-19 ønsker vi så lidt kontakt som muligt, hvor vi gerne vil have at du afventer at besøge os indtil du har modtaget en besked fra os med afhentning.

Vi foretrækker at du bestiller online inden ankomst.

Hvis du afhenter uden at have lavet en bestilling skal du sørge for, at du via din tlf kan betale via Mobilepay, da vi ønsker så lidt smitterisiko som overhovedet muligt.

Produktspecifikation

 • Type IIR mundbind
 • 50 stk. pr. æske
 • Pakket a 5 x 10 stk. i egen folio
 • Brugervejledning på alle pakker
 • Elastisk snorer
 • Filtrering op til 99%
 • Nem ind og udånding
 • Meltbrown
 • FDA godkendt
 • ISO godkendt
 • CE certificeret
 • Registreret hos Lægemiddelstyrelsen
 • Kan afhentes i Kolding hver tirsdag og torsdag. Kan også afsendes direkte med Post Nord.

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.