Har du set de pæne ord vi får fra vores kunder via TRUSTPILOT?

Vi er rigtig glade for at vores kunder deler deres oplevelser med vores produkter via TRUSTPILOT.
Du kan læse de dejlige kommentarer vi har fået ved at klikke på nedenstående link:

Anmeldelser af Rent Indeklima | Læs kundernes anmeldelser af rent-indeklima.dk (trustpilot.com)

Oplev Roboclean

Et rent indeklima er vigtig for dig og din families velfærd. Det sikrer et bedre humør og en sundere tilværelse. Vores Roboclean Splus sikrer et sundt indeklima. Læs mere om, hvordan de hjælper dig til et godt indeklima.

Så vigtig er indeklimaet

Vores erfaring er, at vi hurtigt finder de steder i dit hjem, hvor en optimering vil gøre en forskel for dig og din hverdag. For os handler det om oplysning, så du føler dig tryg efter vi har hjulpet dig.

Køb tilbehør her

Find tilbehør til alle vores modeller her. Nemt, hurtigt og tilgængeligt. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os. Derudover kan du købe vores luftrenser Roboclean S plus mini og meget mere.


Et sundt indeklima er vores mission

Vores ambition er, at alle husholdninger skal være bevidste om vigtigheden af et sundt indeklima. Vi ved, hvor vigtigt et godt indeklima er for din sundhed og din bolig. Derfor har vi specialiseret os i at sælge den bedste multifunktionelle maskine, som sikrer dit hjem et sundt indeklima. Vores erfaring er, at vi hurtigt finder de steder i dit hjem, hvor en optimering vil gøre en forskel for dig og din hverdag. For os handler det om forbyggelse og oplysning, så du føler dig tryg efter vi har hjulpet dig.

Vi sikrer en langvarig og bæredygtig løsning

Det handler om at sikre en langvarig og bæredygtig løsning for dig! Vi tror ikke på en “mirakelløsning” via et nyt og kraftigt kemikalie. I stedet tror vi på dybdegående rengøring og rådgivning. Derfor tror vi på vores avancerede maskiner, og undgår helst brugen af kraftige og giftige kemikalier. Se eventuelt vores side om et sundt indeklima for gode råd om et sundt og rent indeklima.


Hør hvad vores kunder siger om os og produktet

Vi er utrolig stolte af, at vi hjælper vores kunder med deres hverdag. Det betyder meget for os, at de får en bedre virksomhed eller privatliv. Vi hjælper nemlig både private og virksomheder. Hvad enten det er vores airsense eller RoboClean, så hjælper de dig til en langt renere og bedre hverdag. Hør hvad Claus siger herunder.

Vores maskiner er ECARF certificeret

Vi er utrolig stolte af, at begge vores maskiner er certificeret af den europæiske organisation ECARF. De er førende i Europa for at teste produkter, som sikrer et sundt indeklima og forebygger allergi. For os betyder det utrolig meget, at vi kan stå 100% inde for vores produkter. Det sikrer tryghed for dig, men det giver også os ro i maven, at videnskaben er med os. Om Roboclean skriver ECARF:

The Allergy Friendly Certification Mark clearly demonstrates that Aura Roboclean Cleaning System has the capability to positively contribute towards a healthy environment.

 

Læs mere om ECARF og deres vigtige arbejde på deres hjemmeside her.

 

Vi er her for at hjælpe og rådgive dig til et sundt indeklima

 

Vi svarer altid gerne på spørgsmål fra dig! Det gælder, hvis du er i tvivl om det mindste, eller bare gerne vil have rådgivning om at have et sundt indeklima. For os er det en passion at forbedre din boligs indeklima, da vi personligt har oplevet effekten af et godt indeklima. Da vi ved, at vores produkter lever op til vores løfte, kommer vi også altid gerne ud og demonstrerer effekten af dem ude hos dig. Derved står vi også til rådighed til at svare på alle dine tvivlsspørgsmål, hvis du vil investere i et sundt indeklima. Demonstrationen er naturligvis gratis og uforpligtende!

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.